SKRUV & SKATE - ETT FRAMTIDSPROJEKT FRÅN SVERIGES SKATEBOARDFÖRBUND

Vi vet alla att det byggs fantastiska betongparker runt om i hela landet, men när hösten och vintern tränger på så finns det inte lika många ställen att åka på. De få inomhusanläggningar som finns, har inte alls tillgång till samma stöd för utveckling och renovering, som när det byggs stora publika betonganläggningar mitt i stadens centrum. Under höst och vinter är föreningskänslan starkare än någonsin och vi vill gärna supporta en utveckling av Sveriges inomhusanläggningar.

Skruv & Skate är ett projekt från Sveriges skateboardförbund, där vi 1 gång/år går in och stödjer en förening för att renovera eller utveckla sin inomhusanläggning. Efter renoveringen genomför föreningen och förbundet ett arrangemang tillsammans för att skata och fira projektet.

Är din förening sugna på att söka Skruv och skate för 2019? Klicka på knappen för att komma till ansökan

Klicka här för att komma till ansökan Klicka här för att komma till ansökan

Tidigare värdstäder:

2018 BORLÄNGE