Välkommen Alexander!

Låt oss presentera vår senaste rekrytering till förbundet och vår nya medarbetare Alexander Edqvist som med start i mars kommer att jobba som föreningsutvecklare! Alexander kommer att utgå från Göteborg med hela Sverige som arbetsplats.
Förbundet är väldigt peppade och för att vi redan nu ska få en bild av vem Alex är ställde vi några snabba frågor!

Snabbfakta:
Bor: Trollhättan
Engagemang: Styrelsemedlem i Trollhättan skateboardförening
Åkt rullbräda: till och från i 16 år

Hur ser din Skate-bakgrund ut?
Jag har bott i Trollhättan större delen av mitt liv och trots att det är en ganska liten stad med få streetspots har det alltid varit god sammanhållning och gemenskap som gjort det roligt att bygga egna obstacles och dra på resor ihop för att hålla igång skatepeppet.

Vad jobbar du med idag?
Just nu jobbar jag på junkyard.se där jag jobbat inom butik, kundtjänst, event med mera.

Vad ser du mest fram emot i jobbet som föreningsutvecklare på förbundet?
Det ska bli riktigt kul att träffa alla engagerade människor! Det finns redan nu många skateföreningar runt om i landet och förutom att hjälpa dom ser jag fram emot att bistå med verktyg och idéer till de som är sugna på att starta en ny förening för att utveckla skateboardsverige ännu mer.

Bästa skate-minne?
Det måste nog vara när jag och mina kompisar åkte på eurotrip och skejtade i Hamburg, Innsbruck, München och Berlin.
Innsbruck har ett jättehäftigt streetplaza som heter Landhausplatz. Det ligger mitt i stan med alperna i bakgrunden. Dit borde alla som har möjlighet åka nån gång!

Har du någon hobby förutom skateboard?
När jag inte skejtar gillar jag att laga mat från medelhavet. Parmesan är det godaste som finns!

Har du marmelad under eller över osten på din smörgås?
Äter nästan aldrig marmelad men om jag gör det ska den vara överst så den syns!

About Katta Sterner