Förbundsmöte 2019

Välkommen på förbundsmöte 2019!

Vårt förbundsmöte kommer som tidigare år att genomföras i samband med ”Skruv och Skate”, nationellt mästerskap i skateboard.
2019 bär det av till Umeå den 8 mars där mötet genomförs på fredag och själva tävlingen sker på lördag där Umeå skate o bmx-förening står som värd tillsammans med förbundet.

Datum för mötet: 8 mars 2019
Klockan: 18.00 – 21.00 (möte + fika/pizza)
Plats: Comfort Hotell Umeå City,  Storgatan 47B 903 26 Umeå

Kom på förbundsmötet och var med att påverka vår verksamhet under 2019.

Passa på att snacka med styrelsen och andra föreningar, diskutera idéer och få inspiration till just er verksamhet.

– Anmälan samt hur många från er förening som har rösträtt hittar ni i utskickad mail innehållandes fullmaktsblankett, anmälan skall vara förbundet tillhanda senast 25 januari.
Handlingar till mötet kommer att skickas ut samt publiceras på vår hemsida i god tid före mötet.

Info om tävlingsschema, gemensamma resor samt boende kan ni hitta här

Ladda för en bra helg i Umeå!

Vid frågor maila oss på: info@sverigesskateboardforbund.se  eller ring vårt kansli på 0721-599666.

Välkomna!
/Styrelsen