Skruv & Skate till Umeå!

Umeå arrangerar Skruv och Skate 2019!

Som bekant så är Skruv och Skate ett utvecklingsprojekt från Sveriges Skateboardförbund som nu för fjärde ggr ska arrangeras. Kortfattat är det ett stöd våra föreningar kan söka för att utveckla dels sin inomhusanläggning men även sin verksamhet med fokus på rekrytering och inkludering.

- Umeå Skate & Bmx-förening inkom med en mycket bra ansökan och vi ser fram emot att förflytta oss uppåt i landet och få ta del av det föreningen nu ska skapa. Arbetet med att skapa en helt ny streetyta påbörjas redan kommande veckor.

I samband med tävlingarna så kommer vi också att hålla årsstämma för Sveriges Skateboardförbund.

Datum och upplägg får vi återkomma med vid ett senare tillfälle.

Har du frågor kring Skruv & Skate så ställ dem till Henrik Cederlund, 0793-489953 alt.  henrik.cederlund@sverigesskateboardforbund.se