Vans Park Series i Malmö

I helgen arrangerades det både Continental Championships och Pro Tour-event under Vans Park Series i Malmö. Svensk skateboard står sig mycket bra och vi såg genomgående fina prestationer av alla som var med.

Nämnas såklart bör ju Oskar Rosenberg Hallberg som vann Pro Tour med ett grymt sista åk där även Karl Berglind tog sig till ännu en final. Och att Simon Karlsson vann Continental Championship, nu bär det iväg till Kina i oktober grabbar! Herman Möller tog en fin andraplats bakom Simon Karlsson och såg således till att det blev dubbelt svenskt på pallen.

Bäst av tjejerna var Maite Louisy denna gång, tätt följd av Jessica Jansson på platsen bakom. (6e respektive 7e plats i Continental Championships)

Stort grattis till alla säger vi på förbundet!

Vi bifogar lite bilder från helgen.
Foto: Foto-Danne

About henrik