Henrik Cederlund, ny föreningsutvecklare på kansliet!

Välkommen Henrik Cederlund som föreningsutvecklare på Sveriges Skateboardförbund!

Henrik avslutar just nu sin projektanställning på förbundet där han har jobbat med våra föreningar för integration genom skateboardåkning*.
En ny resa börjar och Henrik ansluter sig till vårt kansli i Göteborg under mars/april.
För er som inte känner Henrik så har han goda föreningskunskaper att driva skateboardförening, husera inomhushall, utomhuspark, brinner för inkludering, har ledarerfarenhet från lagidrott och har även byggt vår hemsida.
Har ni har varit uppmärksamma under betongcupen, Eurocana och skruv&skate så har ni sett honom som del av domartrio´n. Bara ett axplock av Henriks skills som våra föreningar snart kommer att kunna ta del av framöver!

Välkommen till kansliet Henrik!

*Vi fortsätter med integration och skateboard via vårt nya projekt ”Hela orten rullar”, mer info om det hittar ni här: LÄNK